Lady Sky vest en Love and Friendship Bom

Ik maakte een nieuw vest voor mezelf van een nieuw gekocht patroon; het Lady Sky vest van Farbenmix. Je kunt kiezen voor een model met capuchon of voor een model met een kraag. Ook voor de zakken zijn verschillende opties mogelijk. Ik koos voor het model met de kraag en met de “inkijk zakken”. De beschrijving van het patroon is in het Duits. Voor mij geen bezwaar, maar ik ontdekte dat Farbenmix ook van dit patroon een youtube filmpje heeft gemaakt. Hier worden de verschillende stappen helemaal met beeld en geluid uitgelegd. De stof kocht ik bij Hazeltje en ja, jullie snappen het al, die poezen gaven de doorslag. Het is een vrolijk vest geworden, een echt zomer vest vind ik, voor de wat koelere dagen. Het is best veel werk om het vest te maken. Het bestaat uit veel deeltjes en het is goed opletten geblazen, met name met de zakken.

En hier een foto van de “inkijk zakken”.

Ik stikte aan het begin en einde van de zak snappap mee voor een stoer effect.

En ik denk dat dit model er nog een keertje gaat komen. En dan in een winterse versie.

Er zijn ook weer twee blokken af van de Love and Friendship Bom die ik volg via Created by Mascha. Dus ik ben weer helemaal bij.

Ook ben ik bezig om de boompjes van het patroon van Anna Jantina aan elkaar te zetten en ook nog bezig met heel veel blokjes voor de Marshall quilt van Jen Kingwell. Maar daar heb ik nog geen foto’s van. Gelukkig is de grootste warmte inmiddels verdwenen en kan ik weer fijn in mijn hobbykamer terecht achter de naaimachine. Er ligt een winterjurk geknipt.

6 gedachten over “Lady Sky vest en Love and Friendship Bom

  1. Wat een geweldig vest! Ik blijf fan van de Farbenmix patronen, deze kende ik nog niet. Maar het zijn meestal tijdloze patronen met een supermooie pasvorm. Prachtige blokken heb je gemaakt! Ben benieuwd wat je voor de winter gaat maken!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s